Pages

Friday, 27 August 2010

Ulangtahun Ke-2 Perkahwinan

Aku mengambil masa lebih kurang seminggu untuk publish entry ni. Dok bersawang dalam draft blog. Auranya pun dah tiada. Pada tarikh ini 16 Ogos 2008 aku telah pun selamat diijabkabulkan dengan jejaka yang aku tak sangka akan menjadi suamiku kini.

Perkenalan kami sangat singkat. Bermula ditempat kerja lama ku~Lagak dan gayanya sekan samseng!~Cuba cucuk jarum~Diperkenalkan oleh sorang rakan dimana dia menjadi org tengah~Aku ok jer kawan apa salahnya kan~Kawan dan berkawan timbul keserasian dan ~ nah kini nak masuk anak 2 hehe..

Zaman bercintun! dua-dua masih kurus

Di alam pertunangan..

2009 - Mengandungkan zara~Time ni dah 8 bulan tunggu hari jer sempat pegi Family Day KKM lagi.

Sewaktu dijabkabulkan..



Acara memotong kek!

Buat suami terchenta..terima kasih kerana sudi menjadi suami dan kawan dalam hidup ni. Terima kasih juga kerana melayan dan membatu ayg yg tiba2 jadi malas semenjak pregnant kali ke-2 ni hehe..basuh kain, basuh pinggan, basuh botol susu zara, panaskan makana zara, mandikan zara semua2nya lah. Tapi malas2 ayg pun waktu puasa ada juga ayg masak kan kan kan haha..Oklah I lap u 4 ever..(cam dah basi jer cite ni perap lama sgt)

4 comments:

Srifairus said...

tahniah yer mummyzara

Pensel Cyber said...

Tahniah..dh msuk thn ke-2 dah..baby pun nk msuk dua gak..tahniah..tahniah...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi anniversary both of u.. ;-)

mummyzara said...

Sri: tenkiu nnt raya dtg ler umh hehe dah dekat dah..

Sue: rezeki yg tak dijangka-jangka huhu..

leily: tenkiu so much!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails