Pages

Thursday, 9 December 2010

Dah Sampai..

Balik dari klinik tadi pas check up tengok ada parcel untuk mak yong ni. Yeay yeay dah sampai. Cooler bag yang aku booking masa pegi Expo hari tu dah sampai ke puan empunya diri hehe..

Parcel dari Autumnz Care Sdn Bhd

 Pandangan dari atas

Pandangan dari sisi
Aku bukan saja dapat beg tu dgn harga yang amat murah tapi siap dapat free gift lagi. Nampak tak kat sebelah dia tu plastik warna putih. Autumnz air dry mesh bag worth RM 8.90

4 comments:

lydzar said...

untung la dpt pegi espo kan..byk bargain..design cooler bag autumz lebih kurang cooler MLO ke tu?

mummyzara said...

saya rasa mcm sama..
tapi x penah guna yg MLO.
cam mahal sket kan MLO punya tu

fairuz said...

salam, saya google ttg autumnz cooler bag, jumpa blog awak..nak tanya tahan x ice pack bila letak dlm cooler bag tu?sbb sy baru beli cooler bag autumz utk letak kat nursery..tp sy dapati ice cepat cair berbanding ice yg diletakkan dlm cooler bag MLO..cth:dari pkl 7am-8pm..dlm CB MLO, masih sejuk dan ada portion yg beku..dlm CB Autumz dah cair terus dan sgt kurang sejuknya..need ur feedback..thanks

mummyzara said...

Hi Fairuz..

Atcually sy pun baru beli CB tu dan
belum guna pun lagi.

Even sy dah tak bekalkan anak sy EBM tp sy still letakkan fresh milk spt mana sy buat masa sy bekalkan EBM kat anak sy dulu. Sy guna CB Simple Baby.

If u need my feedback,
sy akan cuba gunakan CB Autumnz kat anak sy next week dan post kan entry mengenainya nnt

Oh ya u gunakan ice pack jenama apa ya?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails