Pages

Wednesday, 1 December 2010

Sesi Mengikis Poket

Salam semua..
Hari ni mak yong nak cerita dulu hasil rompakan dan tangkapan barang2 semasa mengunjungi Momy and Baby Expo kelmarin. Harga yang ditawarkan memang  tak dijangka. Rugi kalau aku tak rembat ni. Antaranya 

You Have A Baby - SOFIA Sleep Bra

Harga Asal - RM 29.90 After Less - RM 18.00

Autumz -  Henna Padded Nursing/Maternity Bra

Harga Asal RM39.90 After Less - RM 25.00

Autumz - DAHLIA Nursing Bra (No Underwire) - Black

Harga Asal RM 45.90 - After Less RM 28.00
(Bestseller Bra)


Autumz  - Reusable Ice Pack 3 Pcs
Harga Asal RM 23.00 - After Less RM 16.00


Autumz Cooler Bag
Harga Asal RM 55.90 - After Less RM 39.00
(Yang ni kena booking dulu sbb out of stock, so nanti delivery free at my office :-))

Berbaloi-baloi kan kat booth Autumz ni. Satu yang aku menyesal tak booking dia punya storage bottle beli 10 pcs dengan harga RM 30.00. Harga asal adalah RM 38.90. Lagi satu cloth diaper dia semua jenis di jual dgn harga RM 28.00 dan harga asal dia adalah RM 39.90. Rugi! Rugi! Rugi tau..! Kalau kat butik lain tak dapatnya harga camni sebabnya aku dah survey. So jumlahnya adalah RM 126. Kalau tidak aku perlu membayar dengan harga RM 194.60. Jimat RM68.60.

So kalau dah ada kat sana tak lengkap rasanya tak berkunjung ke booth Lunantots. Nak jumpa acik Luna yang kecil molek tu. So hasil tangkapannya adalah bedung baby Warisan Mama by Sarakids

 Abaikan muka mak yong yang bersememeh dan tudung yg tak betul tu hehe ~

2 comments:

lydzar said...

bestnya shoping!

nursing blouse takdek yg murah2 ke kt booth Autumz aritu?

mummyzara said...

lydzar..
nursing blouse ada yg jual murah2 tapi sy lbh fokus dan target pd brg yg sy nak beli. x teringat plak nak rembat 1 hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails