Pages

Monday, 4 July 2011

My Latest EBM


Agak lama juga aku membiarkan blog ini sepi tanpa entry baru
Mana janji-janji manismu dulu haaa..?? 
Kata nak hupdate new entry setiap hari

Wakaka..sebenarnya MALAS je lebeyy
Tunggu la aku pasang internet kat umah
Skang ni aku tengah tunggu duit terpijak hehe..

Gambo kat atas tu the latest picture about my EBM
Tak tahu bila nak guna
Makin hari makin bertambah
Adakah aku dah ter'over' supply?

Tak kisah lah over supply pun..
Janji jangan merudum dengan teruk
Stok tu semua dari bulan Mac hingga Jun
Tapi aku still tak count lagi huhu..

2 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

wow...byk nye...uhu...btw, ur baby tua 2ari dr my baby :)

MarMed My Life.. said...

bestnyerrrrrr..rezki rezki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails