Pages

Friday, 7 October 2011

Cantik Berseri Dengan Shaklee dan Melilea

Buat pengetahuan korang semua aku dah consume 
supplement ni sejak zara berumur 6 bulan until now

Tapi baru-bari nih dekat 2 bulan aku tak consume
sbb budget ciput huhu..
aku suka beli set besar sbb lagi jimat
Semalam baru aku consume balik

Banyak manfaat yang aku dapat sejak makan supplement nih
Antara yang paling nampak kesannya,
bekas jerawat kat muka aku hilang!
kalau korang tak caya leh tengok gambar aku kat bawah

nampak improvement nya kan..

Dalam minggu ni Zulfaa demam dan batuk berkahak
dah seminggu berlarutan 
makan PCM pun tak jalan
Macam2 ubat dah aku bagi

Then baru aku sedar
sepanjang aku consume shaklee ni 
Zulfaa tak pernah demam pun
Bila aku berenti, tak semena-mena 
sakit dia datang
Aku rasa memang ada logiknya jugaklah


Satu lagi benda aku nak kongsi ngan korang
Selain supplement shaklee
aku juga consume Melilea Greenfield Organic
Kelebihan makan benda ni
korang akan lebih cepat kenyang
dan juga boleh jadi kurus

Oklah nanti aku akan cerita kat korang 
apa lagi kelebihan produk Melilea ni ya

Stay tune..

9 comments:

Azrina Mohd Tajul Ariffin said...

Along nak pinjam testimoni boleh ka?

surijunior said...

salam sis, saya nak mintak izin share testimoni. tq :)

Farah Alias said...

Salam Wanie..saya minta izin share testimoni ni ya.. Tqvm..

Farah Alias said...

Salam..saya mohon share testimoni ya.. Tqvm..

Farah Alias said...

salam..saya mohon share testimoni ya.. Tq, semoga Allah tambah2kan rezeki..

mrs. wanie said...

boleh saya izinkan ngeee..

azrinna said...

Saya mohon share testimoni ye. Mudah-mudahan Puan murah rezeki dan di Rahmati Allah selalu.

Ummi Adeeb said...

Salam. Sy pun nk mohon share jugek pn wanie ye :D terima kasih.. :D
www.emdbaby.com

Nurul Aula said...

Salam
Puan wanie saya nak share testimonial yang besh ini :))
Xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails