Pages

Friday, 23 May 2014

Menjengah KLIA 2

Assalammualaikum reader sekalian.
21/5/2014 yang lepas sempatlah saya sekeluarga berjalan-jalan melihat 
KLIA 2 yang baru.

Dari pengamatan saya ianya tak ubah seperti sebuah shopping complex yang menempatkan 
pebagai buah kedai dibawah satu bangunan
Syiokk habis untuk kaki window shopping macam saya ni hehe..

 Tujuan asal kesana pun nak menjemput mak saya yang baru pulang dari Vietnam
Makan angin katanya..
Saya pun tak pernah sampai sana lagi huhu..


 Jom layan gambar jelah
Tu ha anak beranak keluar pakai ikut dan je, sebab kitaorang rush baru balik dari keje

Ada jugak kedai yang tak buka lagi
Tapi dah happening sebab airport kan
Penuh dengan foreigner
KLIA2 yang baru ni sangat oshemm lah sebab banyak kedai yang best-best..
Antaranya Vincci, ToyRus, Burger King, Gloria Jeans Coffee, Burger King 
Hah semua adalah. Tak tertulis haha..
Tapi yang paling best ada panggung wayang
Haa terujakan..


 Nak repeat lagi bukan sebab nak terbang pun.
Tapi sebab nak tawaf habis satu KLIA
KLIA2 ko tunggu aku datang kihkih..

1 comment:

ietams said...

ehh siap ade panggung wayang.. bestnya..
boleh dijadikan destinasi jenjalan ujung minggu ni..
saya pun tak pernah sampai lg klia2 ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails