Pages

Tuesday, 2 March 2010

SGM 1 2010 - Overcoming Low Weight Gain

Salam semua..
Baru hari ni ku berkesempatan nak upload gambar tentang aktiviti SGM pada Ahad yang lepas.
Aktiviti diadakan di Tasik Chempaka, Bangi. Kami semua dibahagikan kepada 3 kumpulan. Kumpulan aku difacillate oleh Hayatie dan Yus Azlan. Sebelum ni kenal di alam maya jer. Tapi kini dah bersua muka. Ku yang dalam excited2 nak join ni bila dah berjumpa kelu pulak lidah untuk berkata-kata haihhh!! Segan yang teramat la sangat. Ni la satu sikap buruk yang harus ku kikis! Aku lebih banyak mendengar jer pada hari tu.

Gambar-gambar sepanjang perbincangan dalam kumpulan ku


Kak Yatie begitu semangat dalam sesi soal jawab. Memang boleh jadi Kaunselor Laktasi satu hari nanti waaa..


Otai-otai SI dari kanan Yus Azlan, Kak Yatie dan mamaAna. Yang selebihnya daku lupa nama, maap banyak2 yer.


Setelah selesai bermeeting kami bergambar. Gambar yang diambil ini hanyalah dari kumpulan kami. Kebetulan ada pihak media yang membuat liputan tentang SGM pada kali ini iaitu dari karangkraf.

Antara lain aktiviti yang diadakan adalah demo dari Malaysian Baby Wearers. Sesuai untuk semua ibu. Pasni x payah tolah stroler lagi haahaa...

Dalam kesibukan semua ibu-ibu mahu meng'test' pouch or ring sling aku suka environment yg ini. Kegigihan seorang ibu dan juga pengepam tegar kita aka Kak Hayatie yang tengah menge'pump' disebalik kain comey nya itu (kak yatie sory amek gambar senyap2)


Dan sebelum pulang aku bergambar dengan zara pulak. Harap2 SGM 2 - 6 ini ku dapat men'join'kan diri. Ku suka aktiviti begini cayalaaaaa...

3 comments:

Mrs Wanie said...

test

Azrina said...

Wanie, minta ijin cilok gambar hahha, 1 kpg je buat kenangan kat blog...bleh yaaa huhu.

Mrs Wanie said...

mamaAna dipersilakan jgn malu2 haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails