Pages

Monday, 26 April 2010

Lunatots Di Parcel E Putrajaya

Sebentar tadi aku berkesempatan berjumpa dengan Kak Sue buat kali ke-2 ngeh....ngeh...
Sesapa yg penah folow cite aku yg excited nak jumpa kak sue ada disini. Pagi tadi buka jer blog Kak Sue, dapat info yg Lunatots nak buka booth dia anjuran puspanita kat auditorium Parcel E dan terus deal ngn member pegi time rehat. Dah dokek sgt jer ngn tpt keje ni ha, apa laaii poii jer la..
Tak tahu la nape aku suka sgt dengar Kak Sue ni bercerita..Dia memang friendly dan tersangatlah peramahnya. Jumpa orang buat kali pertama macam dah kenal lama gamaknnya. Dibawah adalah beberapa gambar yg sempat sy snap di hari kejadian.


Bersama Kak Sue.. Gumbira dapat berjumpa dengan beliau lagi. Dan sebenarnya ku lebih berbangga dgn semangat Kak Sue sebagai isteri, ibu, usahawan dan pakar laktasi yang berjaya di Malaysia nih..
(bila boleh jadi cam kak sue ni ya...)




2 comments:

Srifairus said...

sri pon mengagumi kak su.. ada impian gak nak jd mcm dia suatu hari nanti.. hehhehe

mummyzara said...

betul la sri..kagum betul dgn dia, umur pun baru 28 muda lagi tau..harap impian jd kenyataan kan, insyaallah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails