Pages

Thursday, 29 April 2010

SGM 3 2010 - Normal Development of Breastfeed Babies

Alhamdulillah..aku berjaya menghadirkan diri dalam SGM 3 kali ini. SGM 2 hari tu aku terlepas kerana ada perkara yang tak dapat di elakkan. Apa yang menarik untuk SGM kali ke-3 ni adalah penglibatan daripada kaum bapa dalam membentuk satu kumpulan yang di koordinasi oleh Pn. Rita pemilik Mom'sLittleOnes. Syabas untuk bapa2 yang hadir!

Perbincangan dibahagikan kepada 2 kumpulan. Kumpulan ku di-moderate oleh Shazura dan Hanidah. Sementara itu, kumpulan satu lagi di-moderate oleh Fid@Lovebaby. Ternyata semua yang hadir memberi tumpuan sepenuhnya walaupun ada yang membawa anak kecil.

Penglibatan zara dalam SGM 3 kali ini pun tak kurang hebatnya. Beliau sempat menyibukkan diri dalam mengambil barang mainan kanak2 yang lain. Menguis itu dan ini, dan yang paling best memasukkan rumput kedalam mulut errrkk...

So sesiapa yang berminat untuk menyertai SGM 4 bulan hadapan dengan tajuk 'Managing 24 Hour while Breastfeeding' boleh daftar disini

2 comments:

Srifairus said...

dapat lg nk pg...

mummyzara said...

sri...
this month jom join sama2
nak jumpa si bam bam fahry..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails