Pages

Monday, 15 November 2010

Mak Yong at 26 weeks

Wokeh ni gambar terbaru pregnant mom berjimba bersama-sama bekas rakan sekolah menengah atas. Gambar ni diambil semalam kat majlis perkahwinan kawanku Adeleen Noor. Seronok bila dapat berjumpa balik rakan2 lama kat 5 tahun tau! Sebelah kanan aku tu my best fren Kamila @ Kamek. Kami berkawan sejak dari sekolah rendah lagi.

Ok cerita terbaru tentang mak yong ni rasanya badan dah makin besar kot hikhik..Kandungan pun da nak masuk 7 bulan. Ni pun baru jer lepas muntah (sewaktu entri ni ditulis). Ada lagi rupanya loya ni. Itupun sebeb teringin makan sambal. Alih2 yang keluar balik tu sambal yg berminyak aku makan tadi. Kalau .tengok perkiraan hari aku kat bawah tu ada 91 hari lagi. 3 bulan jer lagi wei..Moga semuanya dipermudahkan..

4 comments:

ummu said...

assalamualaikum Wanie
loya lagi ya Wani?
smoga Wani dan baby sihat.

mummyzara said...

ummu kadang2 jer skrg ni.
insyaallah hope sihat dan dipermudahkan segalan sehgga bersalin nnt

Mykhalish said...

halu wanie.. amcm sht x? zara dah ready mau jd kakak. huhu.. aqil khalish skrg crancky skit. dah makin dkt mau jd abang kott.. tu yg mcm2 hal..

mummyzara said...

ila samala..
mcm2 perangai dia kuar sejak akhir2 ni. kuat melalak dan merajuk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails