Pages

Friday, 28 January 2011

Bersalin bila-bila masa

Aku sudah cukup 37 minggu 
dan mungkin akan bersalin bila-bila masa dari sekarang
Baru lepas check up tadi..
jumpa nurse dan aku minta reference letter 
untuk bersalin di hospital putrajaya.

Ya..memang benar..
bersalin dimana-mana pun sama
Tapi aku dah buat keputusan untuk bersalin di hospital putrajaya
Aku berserah dengan segala kemungkinan..

Aku bermohon agar kelahiran kali ini
adalah normal seperti zara dahulu.
Hanya menunggu saat dan detiknya sahaja
Moga semuanya dipermudahkan.

Kepala baby dah berada dibawah
Alhamdulilllah semuanya ok
Air ketuban cukup
dan berat baby dah pun 2.8 kg
hanya tunggu masa saja


Nampak besar ke perut aku?
Seorang pekerja jusco menegur..
Kak anak kembar ke?
Oh tidak..jawab ku

Memang preggy kali ni berat ku lebih berbanding zara hari tu
Nampaknya kena berusaha keras sket pas ni nak turunkan berat badan hehe..
Kali ini persediaan berpantang
dan penyusuan ibu dah ku get ready semuanya
Moga kali ini azam nak BF baby sehingga 2 tahun terlaksana
dengan jayanya..

Doakan diriku ini ya kalian..^_^

3 comments:

Rosejaja said...

Assalamualikum Pn wani.....
aku doakan semoga semuanya dipermudahkan olehNya.....

suSuEmIMiE said...

wanie...selamat bersalin..moga dipermudahkan segalanya..amin...
nt ape2, msg2 or calling2 la yup...

mummyzara said...

pn rosejaja : TQ! sama2 la kita nnt ya..

Su : ok will update ASAP! hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails