Pages

Friday, 7 January 2011

Today I am 26th!


26 tahun yang lepas aku telah dilahirkan pada tarikh keramat ni 7 Januari di Hospital Besar Kuala Lumpur. Awal 20 hari dari tarikh aku dijangka keluar. Terima kasih buat mak tersayang yang telah melahirkan, membesarkan dan menyusukan ku selama 2 tahun. 

Segala pengorbanan mak tak akan kulupakan hingga akhir hayatku. Dan kini aku bakal menjadi ibu buat 2 cahaya mata dalam usia ini. Buat rakan- rakan semua terima kasih diatas ucapan-ucapan yang dibuat di FB. 

Buat keluarga yang tercinta, semoga ikatan kekeluargaan yang kita bina akan berkekalan buat selamanya. Sayang korang semua!!!

6 comments:

MommyAqil said...

Happy Birthday Mummy Zara..Semoga Panjang umur dan dimurahkan rezeki..Kita sebaya la..Birthday kita pn sama bulan...wahhh...hihihi...

YanaMIB said...

happy birthday kak! ecehh terasa tua x bila panggil kakak?? muhehe~ =P

mummyzara said...

MommyAqil: Waaahhh...Samala kita ya!

Yana: ececehh..terasa 26x ganda lebih tua ni yana hehe..

YanaMIB said...

kak...emel your address..ada hadiah utk akak! ^_^

mummyzara said...

Yana: Waaahhh gumbiranya...thn ni punya bezday present akak tak dapat apa2 pun lagi. Yana the person one!

Tenkiuuu..

syazwani.halimuddin@gmail.com

Alfreedino Ahmad said...

Waaaa, muda lg si Wanie ni...happy belated birthday.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails