Pages

Wednesday, 5 January 2011

Birthday Surprise..Thanks Nuffnang!!


Mak yong dalam mood happy weee~ Dapat tiket wayang percuma dari en. nuffnang dan TGV. Lusa hari jadi mak yong. Tapi semalam dah dapat email dari nuffnang yang mak yong terpilih antara berjuta diluar sana.
Bangga kejap ooo * ketuk kepala sendiri haish *

Bermula December 2010 ~ Ahli nuffnang yang bertuah akan terpilih untuk mendapat pas percuma dari TGV.
Dapat 4 tau pas wayang percuma
Sapa nak bagi percuma kan
Tiket wayang pun berharga10 hengget sekarang ni.
Nak tau lebih lanjut klik SINI
TQ TGV!!

Bolehla tengok wayang sebelum bersalin bulan depan dengan Mr hubby.
Dah lama tak dating berdua ni
Lokasi pilihan mungkin TGV Mines @ Jusco Cheras Selatan
Mungkin kalian pula yang bertuah selepas ni sapa tahu kan ~

(Pas ni nak rajin update blog dan join contest nuffnang. Pastu nak cuba dapat BE plak
Mana tau rezeki anak-anak)

4 comments:

Cik Seri Darling said...

wahhhh lucky u! 4 tickets some more.. enjoice your birthday!

mummyzara said...

Thanx Cik Seri Darling :)

YanaMIB said...

alaaa kita x dpt pun surprise nih...nk nanges la lapanmalam..T___T

mummyzara said...

Ala Yana punya BE lagi byk tu jeles akak tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails