Pages

Wednesday, 30 March 2011

EBM Lagi

 
[Ini bukan entri menunjuk-nunjuk]

Ahamdulillah...
Seisi mengepam pagi tadi aku berjaya memperoleh 11 oz
Ini adalah jumlah yg paling byk pernah aku dapat
dalam satu seisi

Semoga ia dapat membakar semangat aku dan
ibu-ibu diluar sana supaya tidak mudah berputus asa

Nak seribu daya, tak nak seribu dalih kan...

8 comments:

MyKhalish said...

alhamdulillah.. berusaha!! hehe.. zara nak x minum EBM? still direct zara x?

suSuEmIMiE said...

teruskan semangat wanie tu...bagus3..

mummyzara said...

ila : zara xnak direct dah

dia minum ebm yg fresh jer, yg frozen dia geleng pale

Faiz said...

Bestnya wani.....aku pun tak sabar nak brestfeed baby...nak sangat rasa nikmatnya jadi ibu.....

mummyzara said...

su : harus sntiasa bersemngt! cayok2!

faiz : sape plak faiz ni hehe..
smpi masa nnt kita akan rasa nikmat yg allah bg ni, mmg tak ternilai..

sugar*spice*salt said...

mummyzara,

there's no such thing untuk menunjuk-nunjuk ..ni pembakar semangat untuk mommies lain...^_^
salam perkenalan k...
ni pun nengah pump smbil komen n3...hiihi

Ina Hashim said...

salam ziarah...meriahnya susu..teruskan mengepam

izyandyiean@manik said...

wa..bestny...mudah2an ble dpt byk mcm tu..setakat ni penah dpt 9oz je..sgt2 hepi masa tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails