Pages

Thursday, 2 June 2011

Cerita Tentang Susu Ibu


Minggu ini adalah minggu ke-2 aku bekerja setelah sekembalinya aku dari meternity leave
Gambar diatas adalah hasil pumping pagi tadi
Bolehlah..taklah meriah sangat macam orang lain
Tetap bersyukur..


Dan ini pulak adalah stok sehingga pertengahan bulan Mei lalu
Aku tak kira lagi jumlah ebm bulan mei ni
Asal dapat je hasilnya terus letak dalam deep freezer ni
Stok beku ni masih tak terusik pun
Aku bekalkan Zulfaa yang fresh saja setiap hari
InsyaAllah mungkin sampai umurnya 6 bulan.


Moment bonding dengan adik Zulfaa sangat indah
Bila dia dah tido aku pun turut tertido ~ hiks 


Mode: Nak pegi lunch dgn en somi jap papai..

3 comments:

Momma Mia said...

Subhanallah... byk tuh stok...
Teruskan Usaha!!!
Tahniah kerana memilih utk breastfeed!!

misyaf israfil said...

tahniah dapat stok byk.best tgk..best kan apat breastfeed anak...sayang je rasa..

mummyzara said...

momma mia n misyaf israfil : anugerah yang tak ternilai kan..semoga semuanya dipermudahkan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails