Pages

Tuesday, 2 August 2011

Fuuhhh..Nasib Baik!

Minggu lepas adalah minggu pening kepala sedunia
Dah beberapa hari aku mengalami pening kepala yang amat sangat
Tambahan pula aku mengadap PC seharian

Ditambah pulak lagi "sahabat baik" aku tak muncul2 walhal zulfa dah 5 bulan
Masa zara hari tu time dia 4 bulan "sahabat baik" aku datang dah.
Kali ni tak tau pulak bila dia nak melawatnya

Aku pun takut jugaklah kot-kot melekat lagi
Ohh..tidak terus aku fikir yg bukan2..sudah..
Si Zulfaa baru jer 5 bulan
Aku target nak menyusukan dia sampai 2 tahun

Zass terus pegi beli pregnancy test ngeh..ngeh..
Berdebar gak nak tengok result dia

Haha..nasib baik -ve


Bukan menolak rezeki
Tapi biarlah zara dan zulfa besar sket dulu
Aku nak tumpukan sepenuh perhatian pada mereka dulu
Beri kasih sayang yang secukupnya


Dan yang penting BF Zulfa until she's 2 years InsyaAllah...

1 comment:

♥ Elin ♥ said...

hihiih klu dulu sahabat baik tak dtg rasa mcm happy jer...skg nih klu x dtg gundah gulana hati kan..hihiihih

slm ramadhan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails