Pages

Sunday, 18 December 2011

2 Tahun 5 Bulan

 

Lagi 7 bulan zara nak masuk 3 tahun. Sekarang ni dok nyonyot botol susu je. Korang ada cara atau kaedah lain tak agar dia x menyusu botol lg. Ada anak buah cousin aku tu, umur dah 5 thn pun nyonyot botol jenama tupperware tu. Kalau blh ada sumber atau alternatif lain aku nak ajar zara ni. Malam2 dia tgh tido lena blh trjaga nak nenen dia tu. Asal celik susu. Dalam sebulan aku rasa dia blh habeskan 4 paket susu jenama dugro yg isi kandungannya 900g stp satu. 2 paket kat umh pengasuh. 2 lg kt umh sndr. Need u olls punya advice lah..
Published with Blogger-droid v2.0.2

1 comment:

Tihara said...

cuba gantikan dgn makanan yg dia ske..maybe dia bleh lupakan susu ..cute nya dia..

Jemput join giveaway di blog saya yer :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails