Pages

Friday, 6 January 2012

Parcel Spare Part Medela FS Dah Sampai..


Alhamdulillah..
Parcel untuk spare part medela fs dah sampai.
Lepas ni bolehlah mengepam dengan lebih bersungguh lagi
Cepat betul service Ajasu Breastpump ni
Baru hari tu je rasa post entry 
Hari ni dah sampai
Very Good service

Tadaa...
Ini barang yang aku order hari tu
Semuanya di hujung jari nak sopping sekarang
Tekan-tekan dah dapat apa yang diidamkan
Ada atau tidak jer duit tu
Jimat duit minyak kete kan
Cuma risiko kena tipu tu tinggilah sikit
Tapi setakat ni, aku bershopping online
tak pennah lagi la kena tipu
 semuanya ok2 jer


Inilah rupanya SoftFit Breastshield dan Spare Part Kit Medela FS
SoftFit Breastshield ni hanya sesuai untuk breastpump jenis medela FS sahaja
Apa yang aku perasan SoftFit ni adalah yang latest design 
berbanding dengan yang aku punya dulu
Permukaan dia nampak lebih kesat 
Harga utk spare part FS aku rasa murah la lagi.
Cuma bateri tu je kena jaga elok-elok
Kalau tak fengsaann aku nak keluar RM 300 pulak

2 comments:

wan nurul hezrina said...

kalau kat ajasu mmg tak tipu punyerlah..nurul g servis pumppun mmg cepat dia hantar even dia dlm confiment..dpt bby gurl awal bln 12 ari2.

Anis said...

Assalam..
Saya beli set FS dan swing saya daripada emumsdad shop. Kwn2 se-office pun beli dari kak wardah(owner emumsdad). Setakat ni pada kami, service dia terbaik dan harga pun paling murah compare trusted seller lain. Boleh google cari emumsdad shop.

Saya memang puas hati dapat guna FS, alhamdulillah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails