Pages

Tuesday, 24 April 2012

Satu Hari Satu Resepi


Kalau kat rumah bukan satu hari satu resepi
Satu minggu satu resepi jadinya ekeke...

Aku baru beli semalam kat Kedai Buku Popular
Ada kat Popular jer tau
Di ulangi POPULAR
Rasanya kalau cari kat MPH tak de kot
sebab buku ni dicetak khas untuk popular.

*Betulkan aku kalau salah..

First time belek2 buku ni aku dah jatuh cinta
resepi dia mudah, semua ada
Dari menu nasi, ayam, daging, kerabu, desert
semua lengkap
Resepi sangat mudah dan ringkas!

So lepas ni aku akan jadi lebih rajin untuk memasak
Kalah masterchef Malaysia muahaahaa..
Harga dia RM 39.90

LAKU KERAASS trademark buku ni..
hehe..

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

lydzar said...

ada juga jumpa kt kedai buku biasa buku ni. teringin nk belii gaak nnt :)

mrs. wanie said...

Oh ya ke kak lydzar. Buku ni tebal kalah buku masa belajar dulu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails