Pages

Thursday, 10 May 2012

Pre-Loved Item to Let Go (Designer Handbag)


Siapa masih ingat entry aku pasal handbag ni
Aku nak let go handbag Coach yang baru aku beli bulan Nov 2011
Aku beli bag ni masa mula2 design ni keluar
Yang semestinya ia adalah original dan bukan fake
Alasan nak jual - Nak beli design yang terbaru :-)
Pembelian beserta sekali dengan paper bag dan care card coach.

Info:
Coach madison op art sateen abigail shoulder bag
Op Art sateen fabric with leather trim
Zip-top closure, fabric lining
Inside zip, cell phone and multifunction pockets
Handles with 8 3/4″ drop

11 3/4″ (L) x 12 1/4″ (H) x 5″ (W)

Baru guna 3 kali
Harga masa beli - RM 1500
Harga di Malaysia (sekarang) - RM 1800
Harga nak jual - RM 790 (blh 3x installment)
RM 690 (full payment required)

Tiada sebarang kecacatan dikenalpasti 
Bag seakan-akan baru kerana aku begitu teliti menjaganya.
Aku boleh COD jika pembeli dari area 
Putrajaya, Bangi, Seri Kembangan dan sekitarnya

Boleh hubungi aku di 012-2925569
 email syzwn_nr@yahoo.com
atau tinggalkan comment dibawah
PM di FB pun boleh juga

4 comments:

Nurul Ilyani said...

cantik :)

Cik Amal said...

nasib baikk lah saya takk minat handbag
saya follow sini owkeyhh


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

irshail said...

Salam, berapa paling murah cik syazwani bole tolak abigail ni ? Utk 1 time cash buyer. Masih elok utk pakai raya ke ? Timer kasih.

mrs. wanie said...

sory irshail bag ni dah sold out..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails