Pages

Tuesday, 18 December 2012

CPUV Campaigns Nuffnang


Dikala tuan tanah tak sempat nak update blog, rupanya ada 2 CPUV 
(Dulunya BE) menari-nari di blog ini.
Terima Kasih Nuffnang


Terima kasih juga kepda pengunjung lama mahupun baru yang sudi menjenguk 
blog aku yang tak seberapa ni.
Sekarang ni aku tengah sibuk dengan Audit 5S kat pejabat ni. 
(Dah hujung-hujung tahun pun ada audit lagi ~ Tensi aku..)
Kalau ada masa pun aku sempat singgah ke blog favourite aku :-)

Tak tau bila nak cash out. Dan tak pernah cash out pun lagi huhu..
Tunggu la sikit lagi dia beranak banyak-banyak :-)

# Nak buat giveaway/contest, rasa-rasa ada orang nak join tak?

3 comments:

Fiza Rahman said...

Tahniah. Bestnya. Saya dah lama tak dpt BE.

MyKhalish said...

Tahniah.. bestnya ada dua BE..

siti halimah asmizan said...

kak ajar la mcmna nk buat ni ..org pn nk jg huhhuhuuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails