Pages

Thursday, 7 February 2013

Heart U Nuffnang



Kadang - kadang tu aku rasa gembira sangat dengan Nuffnang ni
(ayat bodek ni)
Yalah kan, walaupun aku jarang sangat update blog 
tapi Nuffnang tetap bermurah hati bagi iklan kat 'rumah' aku
Tapi yang tak best nya,
Amount yang telah dikreditkan tu tak pernah la dapat banyak huhu
Camna nak bagi dia banyak haha (gelak tamak)

Terima Kasih korang yang sudi jenguk blog aku yang tak seberapa ni

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails