Pages

Tuesday, 19 February 2013

Rambut Pendek Menjadi Pilihan!


Ni dia budak Zulfa tengah berjalan sambil tengok burung dekat KL Bird Park tempoh hari
Penat sungguh haih bawa budak berdua ni 
Dah la stroller tak bawa.

Ok, sebenarnya bukan nak cerita pasal lawatan kami ke KL Bird Park ni
Tapi nak cerita pasal rambut Zulfa yang cepat benar panjangnya.

Aku bukan tak suka kalau budak-budak ni berambut panjang
Tapi, disebabkan dorang ni nak sikat rambut pun punya lah susah
Aku lebih senang tengok dorang berambut pendek

Lebih-lebih lagi rambut Zulfa
Berlari satu rumah hokey nak sikat rambut dia.
Rambut dia nampak je lurus, tapi kusut yang amat

So, aku decide nak bawa dia pegi kedai gunting rambut.
Nanti kita tengok hasilnya ok


Ini gambar 3 bulan lepas
Tenang je mata aku tengok gambar ni haha

(#Bantal busuk tak tinggal)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails