Pages

Friday, 9 July 2010

Update Stock 1

Hari ni entry pasal stok frozen si tenet tu. Yang tinggal sekarang hanyalah 60 botol lagi untuk menampung bekalan zara dalam masa tak sampai berapa bulan jer lagi. Ada yang dah nak out of date. Paling lama adalah yang bertarikh 12/4 ayarrkk!!!

Now, aku dah tak dapat nak buat stok lagi. Perah kat opis pun dapat 2 - 4 oz sehari. Bekalan untuk esok. Dalam beberapa hari lagi nak masuk setahun ni rezeki zara masih ada walaupun sedikit. Aku tetap bersyukur. Moga Allah permudahkan segala urusanku.

2 comments:

Afne said...

hi,

afne pn rindu bila tgk blk gambo2 masa susu masyuk.

mummyzara said...

ermm rindu kan afne.. x sabar nak pumping blk ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails