Pages

Thursday, 1 July 2010

Yeay..Sudah Dapat!

Kesibukan melanda! Akhirnya aku tewas juga sebab tak dapat meng'update' blog ni. Hari ni di awal bulan Julai baru dapat update. Aku tengah jaki dengan gadjet yang baru aku terima minggu lepas. Minggu ni baru hupdate hampehh! So parcel ni tiba di rumah mak aku kat serdang. Nak post kat umah sendiri takda sapa pulak kat umah tu. Cerita sebelum ada disini.

Tadaa..haha aku rasa ibu2 yang fully breastfeed anak mereka memang dambakan alat ini. FreeStyle breastpump akhirnya dapat jua aku miliki. Aku jadi bangga sikit la sebab aku beli guna duit aku. Nasib baik join kutu, kalau nak beli cash terus fikir dua tiga kali dulu agaknya. Jadi aku harap aku boleh buat double pump dikala aku terasa yang susu akan merudum.

Ni budak yang tengah sibuk dan jaki jugak dengan benda baru nih. Mungkin besar nanti zara akan menuruti jejak langkahku sapa tahu!

(Nota kaki : Ada khabar berita yang ingin dikongsikan bersama kalian semua tunggu ya!)

2 comments:

Srifairus said...

bestnyer... idaman ku juga tu wani.. beli dgn sape? brp harga?

mummyzara said...

ku beli dgn kaunselor laktasi kita
aishah mariam
sebulan RM287.50 sampai 6 bulan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails