Pages

Thursday, 28 April 2011

Alah Membeli Menang Memakai!


Niat dihati pada mulanya memang nak beli Upright Freezer
Tapi selepas membaca komen rakanku Izzah
Terus aku cancel UF yang aku dah booking jenama Mistral tu
Terima kasih Zah di atas komen yang membina tu


Jadi aku pun tukar UF ke DF (Deep Freezer)
Jenama Daewoo
Harga RM800 lepas tawar menawar
Alah membeli menang memakai
Besar pun besar
Luas pun luas
200 liter


Jadi semua EBM dah pun bertukar tempat ke DF ni
Ada lebih kurang 112 botol


Berbarislah mereka ni seperti mana aku
selalu dok susun dalam peti 2 pintu tu
Aku yakin pasni kedudukan ebm ni mesti berubah lagi
Cara nak susun botol tu tegak atau berbaring lagi ok ya?

6 comments:

zaidah said...

BANYAKNYER STOK EBM....AKAK DAH HABIS STAOK...SEKARANG NIE IBARAT MAKAN PAGI KAIS PAGI...

MyKhalish said...

phewiitt dah angkut df. insyaallah berbaloi2. ila beli ms aqil, now perturun pd amni plak. bila smpn kat df, smgt lbh skit sbb konpem ada tmpt nak smpn. hehe..

izzahazfar said...

murah kan?sbb upright harga dia mahal...:) - btw some also sms zah ty pasal komen zah kat blog awak...

setuju...sangat banyak gunanya beli df ni...

mcam zah ada dua dah df..suami kata bila df tak guna nanti anak2 leh ada sorg satu df jual ais krim malaysia lak

suSuEmIMiE said...

wah...wanie...dasyat2..nt nak kena menuntut ngn wanie gak nih...

@e_da said...

masyaAllah.. kagumnya...

NurShahFamily said...

salam perkenalan hehehe..

banyak nyer stok..... sampai bila tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails