Pages

Friday, 6 May 2011

Perkembangan Zulfaa


Oh inilah dia busyuk masham ku..
Zulfaa dah 2 bulan lebih
Dan makin booolat hokey
Keje dia nenen, tido, nenen, tido..


Senang jugaklah jaga dia
Tapi lagi senang jaga kakak dia dulu hehe..
Sampaikan jiran sebelah umah kata 
"senyap je umah tak penah dengar baby nangis pun"
Ha itu time zara dulu setahun lebih punya cita
Yang kali ni punya cita
kalau tak dengar si zulfaa ni melalak satu hari tak sah ekekeke..


Sekarang ni aku dah start ajar Zulfaa bottle feeding.
Yelah nak naik keje lagi 2 minggu.
Aku guna brand tommee tippee
Puting dia yang seakan-akan puting ibu-ibu ni
Baru mula hari ni
Terjuih-juih mulut dgn lidah dia nak menyusu
Permulaan pertama nampaknya berjaya
Kena usaha lagi
Anak ibu boleh!!

2 comments:

MommyAqil said...

Yeahh..Ank ibu boleh..Bam bam sgt Zulfaa ni..Gerammmm...

suSuEmIMiE said...

nk ggit skit ppi zulfaa...he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails