Pages

Tuesday, 5 April 2011

Apabila BE dah bertukar ME!


BE sume dah bertukar jadi ME
Tiada lagi BE buatku
Nuffnang tolonglah bagi BE kat ai lagi
huhu..tak malu *LEMPANG~*

Korang tau ke bila masa boleh cash out kan jumlah tu?
Aku tak tau la
Lagi pun ni 1st time
Ce cite..ce cite..pas dah jadi ME nuffnang wat ape ya??

2 comments:

Nieza Ishak said...

pelan2 nanti masuk la seketui
iklan dah tak meriah macam dulu atau dah terlalu ramai blogger huhuhu

fiza said...

Salam wanie, wah...byk dpt BE ^_^

Kalau nak cash-out kena tunggu amount tu RM50.00

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails