Pages

Tuesday, 12 April 2011

Bawa EBM Pulang


Weeii ko ni..
Tak abis-abis dengan susu ko tu
Ko tak terasa ke kalau orang kata ko tu riak?
Asekk tayang EBM jer

Ada aku kesah..
Ko adaaa..

Aku dah abis pantang la weeiii
Seronok..
Semalam dapat jalan keluar 4 beranak hehe..
Shoping barang dapo

Gambar kat atas tu EBM kat peti ais
umah mak aku


Bersiap sedia nak bawa balik ke peti ais
umah aku plak
Takde la jauh mana pun
sekangkang kera jer
20 menet sampai sudaa


Berkumpul la mereka2 ini
di dalam cooler beg kegemaran aku
seramai 30 botol tak silap aku la

Disebabkan dekat ajo
Takdela aku risau sangat
pasal kecairan mereka ni
Memang tak sempat cair pun
Sebab dah banyak kali
aku transferkan mereka2 ini


Inila cooler bag kegemaran aku
Jenama Thermos
banyak jasa dia kat aku ni

Korang pulak bagaimana caranya pindahkan EBM?

9 comments:

Srifairus said...

salam.. tahniah wani... banyak jug atue.. dl sri abis pantang dapat 8 botol jer.. minggu kedua keje dah abis.. huhu.. amacam sekarang??

Zaidah said...

suka tengok stok ebm rerakan....tahniah kerana masih bf...

lydzar said...

banyak tuu!

insya allah next week akan ada gak entry transportkan EBM dari umah mak kt my blog :)

lovemysara said...

tahniah tahniah..macam sekejap jer ko dalam pantang yer..hi hi

izzahazfar said...

suker giler tengok ebm ibu :) - hehehe abaikan dia...

actually dulu dia pernah komen kata mau atau tidak ibu bekerjaya perlu ada pump -masa tu zah buat entry pasal mermet.

tp last2 dia pulak kata - yg kita /zah kot ni wajibkan pump utk ibu...habis semua benda ungkit..huhuhu

janji kita tau cerita sebenar dah le kan wanie?

mummyzara said...

sri: wanie sht dah spnuhnya, blaja dr pglmn tu yg byk dapat wat stok

mummyzara said...

zaidah: tenkiu!

Lydzar: Ai tggu u punya next entry hehe..

mummyzara said...

lovemysara: eh eita..aku pun rasa cam kejap je. rindu kat bebudak opis

mummyzara said...

zah: betul zah janji kita jer yg tau
malas nak pkir benda remeh temeh tu kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails